Site menu:

Wandeling 2010 ...

Ieder jaar organiseren Cintha & Bart van onze kennel van 't Baci een wandeling zo op het einde van het seizoen voor alle pups die dat jaar geboren zijn en alle Jackies van voorgaande jaren. Iedere keer weer een compleet feest voor de hondjes.


02/10/2010

Vandaag dan eindelijk de puppy wandeling welke al een tijdje op de kalender stond en wat een geluk hadden we met het weer. Alleen maar regen voorspeld voor deze dag maar hebben geluk gehad. Droog, zonnig en warm met laat in de avond de beloofde bui.

een toevallige ontmoeting en wat vinden we elkaar lief.

Wat een heerlijke dag samen met verschillende eigenaren van de hondjes geboren bij de Kennel van t' Baci. Eerst koffie met gebak, toen een forse wandeling over de duinen in Soest [om te onthouden voor een andere keer] en later een heerlijke lunch met z'n allen met uitgebluste hondjes onder de tafels.   
 

Dit was een geslaagde dag en zeker voor herhaling vatbaar, niet alleen voor ons maar zeker voor de hondjes welke zich op deze duinenvlakte heerlijk uit konden leven. Wie weet tot volgend jaar ???, dan zijn wij er zeker weer bij.