Site menu:


Attractive Amber ...

Ons fotomodel, nauwelijks 8 weken oud en net aangekomen bij ons thuis.


Een nieuwe fase in ons leven, AMBER

Onze Willy is ondertussen een lief volwassen hondje van 2 1/2 jr. Wij hebben heel veel van haar geleerd en dachten dat wij/zij in staat zouden zijn een nieuwe fase in te gaan, n.l. het hele traject opnieuw met een pup. Zal voor ons beide best even wennen worden maar hebben er alle vertrouwen in met onze nieuwe aanwinst.

Vayla, ook weer van de Kennel van t' Baci, is dikke familie van onze Willy Wagtail. 
Bijna even oud, had een andere mams en paps maar wel dezelfde stamvader namelijk opa Forrest die de grootvader van beide dames is. 

Vashti Vayla van 't Baci & Holybrook Jack Flash 

Geboren 28/01/2012

En hierna begon het wachten,
8 hele weken maar we mochten ieder weekend komen "puppieknuffelen" wat heel plezierig is aangezien je op deze manier veel mee maak van de ontwikkelingen van de Pups.

De tijd vliegt, voordat je het weet heb je z'n wurm in huis en dan begint het pas echt echt te worden !.


Vanaf het eerste begin hadden wij, maar ook de andere nieuwe eigenaren een voorkeur en wisten we welke pup we graag wilden. Wij vielen al snel voor de kleinste en waarschijnlijk, grootste dondersteen.


Willy maakt kennis met de 1 week oude Amber

'HET' moment van smelten ...

We hebben wel een paar weken geduld moeten hebben voor we het echt zeker wisten,  Cintha was n.l. aan het bedenken welke pup het best paste bij een nieuwe eigenaar. Een mooi spel en een paar leuke weken geweest, hebben allemaal de pup gekregen waar we onze zinnen op hadden gezet.


Amber gaat met Willy & ons mee naar huis.

Verder naar Attractive Amber