Laatst nieuws 


Al 4 keer in Noorwegen geweest en er nog niet genoeg van. Onze planning begint pas ergen's in mei 2013 wanneer we op pad willen naar de Noordkaap terwijl we dit in 2012 al van plan waren zodra ik met pre-pensioen zou gaan [Aad was al 4 jaar thuis], daar is het een en ander tussengekomen zoals b.v. mijn gezondheids problemen welke me in Nederland hielden en natuurlijk Amber, onze nieuwe Jack Russell pup welke in maart bij ons kwam wonen.

Onze route:
Nog geen idee, we twijfelen. Gaan we heen en terug door Noorwegen of gaan we heen door Zweden en terug door Noorwegen en pakken we ook een stukje Finland mee, hebben de hele winter om daar uit te komen.

Camping of vrijstaan:
Heb al een aantal campings gevonden waar ik heel graag naar toe wil, hele mooie plekjes maar campings zijn aan de prijs in Noorwegen dus we zullen denk ik regelmatig vrijstaan wat in Noorwegen ook heel goed te doen zou zijn volgens onze mede camperaars.

Er komt in ieder geval een pagina NOORDKAAP met alle wetenswaardigheden en natuurlijk ons dagboek als we eenmaal op reis gaan maar daar moeten we nog eventjes geduld voor uitoefenen.

We weten nu al op voorhand, dit gaat een fantastische reis worden en kijken er naar uit.

Noorwegen

Wat moet ik vertellen over Noorwegen.
dat....
het er super mooi is, met een overdosis aan natuur,
het er lekker rustig is, zelfs in het hoogseizoen,
het weer eigenlijk best wel meevalt,
de prijzen in de supermarkt niet eens zo gek veel met die van ons verschillen
uit eten gaan prijzig is, maar zo nu en dan best te doen
de drank duur is, maar dat weet toch iedereen,
nee...
Ik vertel gewoon dat ik er verliefd op ben en dat je Noorwegen ervaren moet.

onze Reis van 2005

Een paar hoogtepunten uit ons fotoboek
Vigelandsparken
Preikestolen
VigelandsparkenOnze Route naar Noorwegen was heen met dagboot van Frederikshaven naar Oslo, een aanbieding voor € 120 en terug zijn we via de Oresund brug tussen Zweden en Denemarken gegaan wat € 37 kost voor een camper. Daarna via Rodbyhavn naar Putgarden overvaren 395 Dkr. [+/- € 50,=] omdat we geen zin hadden in de langere weg om thuis te komen.
Onze voorgaande reizen waren in 1998, 1999 en 2000 en we hebben er nog steeds niet genoeg van. Ook deze 4 weken met de camper is dus weer fantastisch geworden, we genieten volop van de natuur en de rus en hoewel het hoogseizoen is was het eigenlijk alleen s'avonds op de camping druk.

Wij zijn nog steeds geen "Vrije" camperaars dus zoeken altijd een camping op en die zijn in Noorwegen over het algemeen goed. De prijs in deze periode valt tussen de 18 en 22 Euro.

Heel veel kijk- en leesplezier op onze website en kom vooral nog eens terug !

by My Stats
Content is of TsT at Travelto-web.com 2004 / 2012