Laatst nieuws 


We zullen wel weer eens gaan reizen over een tijdje maar dan weer ouderwets zoals we deden voor de camper, in een vakantiewoning, pension of Pup's & Inn's en waarschijnlijk zonder hondjes wat ook weer zijn charme heeft.
We hebben 9 mooie camperjaren gehad, veel gezien en echt genoten van de vrijheid maar nu is het tijd voor een andere fase en gaan daar vol voor. Hiervan zullen ook wel weer verhalen komen maar momenteel zitten we in een rust fase, bijkomen van alle ups and downs van afgelopen 2 jaar.


Onze favoriete [Camper] landen zijn Noorwegen, Ierland, Engeland en Schotland, niet te warm, heel veel natuur en er zijn bergen. In 
2008 is daar ook Frankrijk bijgekomen, iets wat we nooit gedacht hadden en achteraf gezien is het nu een favoriet geworden.
 
Canada is onze Family Special, daar woont mijn broer en we proberen toch regelmatig daar een weekje naartoe te kunnen gaan. Ooit hopen we een wat langere Canada reis te kunnen maken maar dan willen we naar de andere kant, n.l. de Rocky Mountains en BC.

Klik op een foto voor de desbetreffende landenpagina waar ook onze verhalen en foto's te vinden zijn.

Vakantie & camper landen


Family special Family special
mijn
Wereldreis 1971
Noorder en
Zuider eiland
in 2004


CANADA

LONG AGO

Fotoboekje
 
New Zealand


2005 20061e reis met
de Globebus T2
in 2007
2001 & 2007

NOORWEGEN

SCHOTLAND

De MOEZEL

IERLAND
2008 / 2012 2009
2010 2011

FRANKRIJK

ENGELAND

ZWITSERLAND
Tolbrug
WALES

2013
2014
Krakelingons nieuwe huisje
Nieuw huisje

dit verhaal
moet nog
geschreven
worden !Update's om niet te vergeten

2013 NOORWEGEN stond in de planning. De Noordkaap was het doel maar het liep allemaal anders.Geen camper meer maar wel een nieuw huisje voor ons en nu op een vaste plek. Anders, maar ook hier gaan we van genieten !!!
2012 in Maart onze nieuwe Jack Russel pup AMBER in huis, in april met de VUT, gezondheidsproblemen en een bar slecht voorjaar. En de zomer ?.
December2011 In het huwelijksbootje gestapt [om ons 25 jarig jubileum te vieren], huwelijksreis naar Leuven waar we [hoe toepasselijk] het Kloosterhotel gereserveerd hadden.
September 2010 Een mooie kleindochter, een schitterende reis naar de Ardeche en een schade aan de rechter achterbumper. Veel variatie maar vooral, wat een heftige maand.
Maart 2010 Een geheel nieuw web voor ons nieuwe huis & camper genootje, onze Jack Russel Willy Wagtail.

Heel veel kijk- en leesplezier op onze website en kom vooral nog eens terug !

by My Stats
Content is of TsT at Travelto-web.com 2004 / 2014